Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Søren Pind: Bilist kørte ind i mig

Den tidligere Venstre-minister Søren Pind har i dag politianmeldt en bilist for bevidst at have kørt ind i hans bil juledag, mens Søren Pind var i bilen.

Søren Pind selv skriver på Facebook tirsdag klokken 19.00, at det var en mørk Opel, der bevidst forsøgte at ramme ham. Søren Pind vælger endda at offentliggøre bilens nummerplade. Foto: Nils Meilvang
Søren Pind selv skriver på Facebook tirsdag klokken 19.00, at det var en mørk Opel, der bevidst forsøgte at ramme ham. Søren Pind vælger endda at offentliggøre bilens nummerplade. Foto: Nils Meilvang

 Det fortæller Københavns politis centrale vagtleder Henrik Olesen til bt.dk

- Jeg kan bekræfte, at vi har modtaget en anmeldelse fra Søren Pind om, at en person har bakket ind i hans bil, siger Henrik Olesen.

Søren Pind selv skriver på Facebook i dag klokken 19.00, at det var en mørk Opel, der bevidst forsøgte at ramme ham. Søren Pind vælger endda at offentliggøre bilens nummerplade.

På Facebook skriver Søren Pind henvendt til bilisten i den mørke Opel:

- Hyg dig med politiet, flugtkørsel og bevidst påkørsel af politiker skal nok gå godt i retten. Som politimanden sagde, da jeg både havde vidne og nummerplade: "fedt". Ja. Skønt julen er hjerternes tid. Og ja, jeg er ok. Men rasende. Han så, hvem det var, og bakkede så lukt ind i mig. Grrrr. Som John McClane ville have sagt "ypka etc...", skriver Søren Pind.

Ifølge en opdatering fra Søren Pind har politiet nu fundet frem til bilisten, der kørte ind i hans bil.

- Politiet har fundet ham. Og bilen er ikke meldt stjålet. Fortsættelse følger, skriver Søren Pind, der henvendt til sine facebook-venner skriver, at det er mere alvorligt, at køre ind i politikere end i almindelige danskere.

- Hvis mennesker i offentligt embede påkøres af selvsamme grund er det en skærpende omstændighed. Det kan du vist også selv se fornuften i.

Den centrale vagtleder hos Københavns Politi, Henrik Olesen, ønskede tirsdag aften ikke at fortælle om politiet har haft fat i manden, som Søren Pind har politianmeldt. Henrik Olesen understreger, at det indtil videre blot er Søren Pinds påstand, at påkørslen skete bevidst.

Det er ikke lykkedes BT at få en kommentar fra Søren Pind selv. Det er heller ikke lykkedes BT at få oplyst, hvor alvorlig skaden er på Søren Pinds bil.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.