Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Søren Gade bliver ny formand for NGO

Tidligere forsvarsminister og direktør Landbrug & Fødevarer Søren Gade er blevet udnævnt som formand for den humanitær organisation CARE Danmarks repræsentantskab. Det oplyser organisationen i en pressemeddelese.
Tidligere forsvarsminister og direktør Landbrug & Fødevarer Søren Gade er blevet udnævnt som formand for den humanitær organisation CARE Danmarks repræsentantskab. Det oplyser organisationen i en pressemeddelese.

Søren Gade, tidligere direktør for Landbrug & Fødevarer og forsvarsminister for Venstre, bliver ny formand for den humanitære organisation CARE Danmarks repræsentantskab. Det oplyser organisationen i en pressemeddelelse.

»CARE Danmark arbejder i landområderne, hvor verdens fattigste mennesker bor, og tager udgangspunkt i hjælp til selvhjælp. Det skaber langsigtede løsninger, og det er sund fornuft,« siger Søren Gade i pressemeddelelsen.

CARE Danmark skriver, at man med tilføjelsen af Søren Gade får »stærke kort på hånden«.

»Vi er rigtig glade for, at Søren Gade bliver ny formand for vores repræsentantskab. Han har en baggrund både i politik og en af Danmarks største erhvervsorganisationer, og begge steder har han været med til at skabe konkrete resultater, som har sikret udvikling,« siger Christian S. Nissen, der er bestyrelsesformand i CARE Danmark.

CARE Danmark er en humanitær organisation, som arbejder med udvikling i ni afrikanske og asiatiske lande. CARE er en selvstændig fond og har en omsætning på 100 millioner kroner om året.

Søren Gade forlod jobbet som direktør i Landbrug & Fødevarer i 2014 efter to år i stillingen. Inden da arbejdede han som forsvarsminister i Anders Fogh Rasmussens regering fra 2004 til 2010.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.