Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
Live

Snestormen er over landet

Sneen daler tidligt søndag morgen tæt i Jylland, og den er på vej ind over Fyn. Hidtil giver snemængderne ikke de store trafikale problemer, melder Vejdirektoratet.

Det er begyndt at sne på Vestsjælland.
Det er begyndt at sne på Vestsjælland.

Snestormen har ramt Danmark, og tidligt søndag morgen falder sneen tæt i store dele af Jylland, mens den er på vej ind over Fyn.

Det har sneet tæt i Midt- og Vestjylland samt den sydøstlige del af Jylland, forlyder det fra Vejdirektoratets Trafikinformationscenter.

- Der breder sig et snebælte fra det nordlige Jylland til Vestfyn, men den øverste del af Jylland er hidtil gået fri. I den vestlige del af Jylland er sneen efterhånden slået om til slud og regn, siger Marianne Bom fra trafikinformationscenteret.

Der er endnu ikke meldinger om voldsomme trafikale problemer, uddyber hun.

- Men det er stadig tidligt på dagen, så der er ikke så meget trafik endnu. Men vi håber selvfølgelig, at det også kan skyldes, at folk har lyttet til opfordringerne om at køre forsigtigt.

Mange veje i Jylland er dækket af sne, selvom snerydningen er i gang. Det gælder også motorvejene, og i området omkring Esbjerg er der meldinger om isslag omkring 60 kilometer ind i landet.

Politikredsene i Midt- og Vestjylland, Nordjylland og Østjylland melder hidtil om en rolig nat, og på Fyn er meldingen fra vagtchefen, at der endnu ikke er problemer på grund af snestormen.

Den ventes at ramme Sjælland og den øvrige del af Fyn i morgentimerne, og derfor er der blevet saltet præventivt, oplyser Vejrdirektoratets Trafikinformationscenter.

DMI forventer, at der vil falde mellem 10 og 20 centimeter sne over store dele af landet, og mange steder vil det også fyge. I løbet af søndag eftermiddag skulle snestormen være ovre.

SEND DINE BILLEDER AF SNESTORMEN TIL INTERNET@BERLINGSKE.DK

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.