Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Sneen rammer allerede lørdag

DMI har fremrykket snevarsel. Snefygning kan give store problemer på vejene.

Mange danskere skal i weekenden køre hjem til jul. Sne og snefygning kan give store problemer, så kør i god tid - og kør forsigtigt.
Mange danskere skal i weekenden køre hjem til jul. Sne og snefygning kan give store problemer, så kør i god tid - og kør forsigtigt.

Allerede lørdag eftermiddag breder et område med sne sig op over landet fra sydvest, varsler Danmarks Meteorologiske Institut (DMI) nu.

Dermed har DMI fremrykket sit varsel i forhold til tidligere, hvor DMI først regnede med snestormen ville komme natten til søndag. Men ifølge et varsel om snefygning udsendt fredag aften, som gælder for hele landet undtagen Bornholm, breder området sig allerede lørdag eftermiddag. 

Med en jævn til hård øst- og sydøstlig vind, senere stedvis kuling, vil der forekomme snefygning mange steder, forudser DMI.

Ifølge meteorologerne ventes sne og snefygning først at nå den nord- og østlige del af landet i løbet af aftenen. Søndag kan der en overgang forekomme egentlig snestorm i den nord- og østlige del af landet.

- Men i første omgang er det snefygningen, der vil give de største problemer, siger Lars Henriksen, vagthavende meteorolog hos DMI til bt.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.