Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Sneen kan blive afløst af solstrejf onsdag

Tirsdag morgen og formiddag er Danmark blevet ramt af sne, men onsdag vil dele af landet nyde godt af lidt sol, oplyser DMI.

Tirsdag morgen er danskerne vågnet op til en dag med slud, tøsne og regn mange steder i landet. Det er især Sjælland, Fyn og Østjylland, der har fået sne, oplyser Danmarks Meteorologiske Institut (DMI).

»Nogle steder er der faldet pænt med sne i dag, og det kan der sådan set gøre resten af dagen og henover aftenen og natten,« siger vagtchef hos DMI Frank Nielsen.

Det er heller ikke underligt, hvis nogen har fået sig et kuldechok, da de gik hjemmefra tirsdag, for temperaturen er lige omkring frysepunktet, oplyser vagtchefen. Han har dog en god nyhed til de solhungrende danskere.

»Onsdag begynder det at lysne lidt op fra sydvest, og der kan stedvist komme lidt sol. Det bliver generelt en dag uden ret meget vind, men der kan forekomme rimtåge,« fortæller vagtchefen.

Han opfordrer bilisterne til at passe på i trafikken.

»De næste par dage skal man være opmærksom på glat føre,« siger han og fortsætter:

»Lige nu er der ingen problemer med at holde vejene frie fra sne. Der, hvor man salter, går det i hvert fald nemt, men man skal stadig være opmærksom i nattetimerne.«

Torsdag bliver ligesom onsdag også en tøvejrsdag med lidt sol og temperaturer på op til to grader. Fredag forventes samme vejr, fortæller Frank Nielsen.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.