Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Sne i New York stopper SAS-afgange

Alle fly fra Skandinavien mod New York er aflyst på grund af snestormen Nemo, der hærger på den amerikanske østkyst.

SAS og United Airlines aflyser fly til New York på grund af stormen på USAs østkyst.
SAS og United Airlines aflyser fly til New York på grund af stormen på USAs østkyst.

Hvis man havde booket en billet til New York i dag, må man desværre se frem til en længere ventetid. SAS har aflyst deres ene afgang fra Københavns Lufthavn, da den kraftige snestorm Nemo raserer i den nordøstlige del af USA.

SAS og United Airlines’ afgange fra Stockholm og Oslo er også aflyst. I alt bliver seks fly på jorden i Skandinavien.

Og det nytter ikke noget at søge sydpå for at komme vestpå. Lufthansa, som mellemlander i Europa, før de flyver over Atlanten, melder højst sandsynlig også snart, at deres flyvninger til New York er aflyst.

»De har endnu ikke annulleret deres afgange, men det gør de snart. De skal ind i det samme vejr, som de andre selskaber,« siger Ole Kichert Christensen fra check-in.dk.

Afgangene fra Europa skulle alle lande i stormens epicenter i lufthavnene Newark Liberty, New Yorks LaGuardia eller John F. Kennedy International Airport, men det har Nemos kraftige snefald og vindstød af stormstyrke altså sat en stopper for.

Vejret bliver så voldsomt, at det er noget nær umuligt for piloterne at lande sikkert. Derudover vil sneen falde så kraftigt, at snerydderne ikke kan nå at feje sneen væk. Der er aflyst op mod 3.000 flyafgange i alt i USA. Store flyselskaber som United Airlines har meldt om 900 aflyste afgange, mens Delta Air Lines Inc. har aflyst 740.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.