Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Sne driller morgentrafikken over hele landet

Det kan være glat derude, så kør hjemmefra i god tid, lyder opfordringen.

Brrr! Viborg, 14. januar 2013. Sne rammer hele landet i denne uge.
Brrr! Viborg, 14. januar 2013. Sne rammer hele landet i denne uge.

Det er en god idé at tage hjemmefra i god tid, hvis man skal i bil på arbejde eller i skole tirsdag morgen. Efter nattens snefald, der fortsætter lidt op ad dagen, kan der nemlig godt være glat rundt omkring, selv om rydningsarbejdet har været i gang hele natten. Det oplyser Vejdirektoratet.

- Når man skal ud, skal man nok køre lidt tidligt, for der kan godt være lidt glat, men så længe bilisterne kører lidt ekstra forsigtigt, skal det nok gå, siger Jakob Riis fra Vejdirektoratets Trafikinformationscenter, der forventer en lidt langsommere morgentrafik end normalt på grund af sneen.

Ifølge DMI er der faldet omkring fem centimeter sne over hele landet i løbet af natten til tirsdag.

- Det sner fortsat, specielt i den nordlige del af landet, men det klarer lidt op sydfra i løbet af dagen, siger vagthavende meteorolog Klaus Larsen.

Og hvor nordjyderne nok ikke kan regne med opklaring før ud på natten til onsdag, kan resten af landet godt være heldig at få solen at se, når snebygerne stilner af senere på tirsdagen.

- Det bliver mere og mere opholdsvejr med færre byger, siger Klaus Larsen.

DSB oplyser omkring klokken 6.30, at man ind til videre ikke har nogen meldinger om, at snevejret skulle have skabt problemer for togtrafikken.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.