Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Skynd dig ud i det lune vejr - regnen kommer

ARKIVFOTO 2011 af forårssol i Kongens Have i København.
ARKIVFOTO 2011 af forårssol i Kongens Have i København.

Du skal ud ad døren forholdsvis tidligt lørdag, hvis du vil opleve årets hidtil varmeste forårsdag, skriver bt.dk.

Lørdag kryber temperaturen i bedste fald op på 20 grader. Varmebølgen begynder tidligt i det sydlige og vestlige Jylland og bevæger sig hurtigt ind over landet.

»Det er bedst at befinde sig i Nordvestjylland eller i Nordsjælland, hvis man vil mærke de varmeste grader. Prognoserne siger 19-20 grader, hvis vi er heldige,« siger meteorolog Lone Sejr fra TV2 Vejret til bt.dk.

Rammer vi de 20 grader, bliver det første gang i år. Onsdag blev der ifølge TV2 Vejret målt 17,7 grader i Karup i Midtjylland.

Sidste vi havde så lune forårsdage i april var tilbage i 2011, hvor der allerede 2. april blev målt 21 grader i Skrydstrup i Sønderjylland.

Men danskerne - særligt jyderne - skal skynde sig ud lørdag.

»Allerede i eftermiddag bevæger en koldfront sig ind over landet, som giver køligere temperatur og regn i Jylland. Det breder sig til resten af landet, så søndag vil blive en barsk kontrast med 10-12 grader og en blæst, som gør, at det opleves endnu koldere,« siger Lone Sejr.

BNB

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.