Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Skybrud styrer mod København

Det voldsomme regnvejr, der har plaget især Aarhus, er efter alt at dømme på vej mod Fyn og Sjælland.

Skybrud har plaget Aarhus og Djursland og meldes på vej til Fyn og Sjælland.
Skybrud har plaget Aarhus og Djursland og meldes på vej til Fyn og Sjælland.

Aarhus har søndag været ramt af et omfattende regnvejr, som har lukket veje og fanget biler i vandmasser. Og nu er regnen efter alt at dømme på vej østover, advarer Danmark Meteorologiske Institut, DMI.

DMI oplyser således søndag eftermiddag, at der er risiko for »skybrud for Fyn, Vest- og Sydsjælland samt Lolland-Falster, København og Nordsjælland«.

I meddelelsen hedder det, at skybrud medfører fare for oversvømmelse af lavtliggende områder, oversvømmelse af kældre, vand på kørebaner og i viadukter samt nedsat sigtbarhed.

Motorvej spærret

Østjyllands Politi oplyste tidligere på dagen, at et kraftigt regnvejr havde ramt byen.

- Flere personbiler er fanget i vandmasserne, men ingen personer har været i fare, lød meldingen fra politiet.

Billedserie:

Den kraftige regn har resulteret i, at Djurslandsmotorvejen blev spærret i retning fra Djursland mod Aarhus, og ifølge politiet vil der gå lang tid, inden motorvejen igen er fri for vand og kan tages i brug. Redningsberedskaberne i de berørte kommuner arbejder på højtryk for at få bugt med vandmasserne, oplyste Østjyllands Politi.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.