Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Skoler advarer mod mulige børnelokkere

To skoler i Åbyhøj har skrevet til forældre for at advare efter to episoder med mænd, der har opført sig som børnelokkere.

To folkeskoler i Åbyhøj ved Aarhus har valgt at advare forældre med børn på skolerne mod mulige børnelokkere i Åbyhøj.

Det skriver stiften.dk.

Skoleleder Ole Thomasen, Åby skole, har sendt et brev til alle skolens forældre, hvor han beretter om to episoder:

En mor til en dreng i 4. klasse fortæller, at drengen lørdag 19. januar kl. 12 blev stoppet af en sort BMW på hjørnet af Henrik Hertzvej og Silkeborgvej. Der sad to mænd, formentlig i 30 års-alderen, som prøvede at lokke drengen ind i bilen, så de kunne køre ham hjem. De tilbød ham penge for at tage med. Drengen løb heldigvis hjem til sin ven.

Ole Thomasen beretter videre om en anden episode torsdag 10. januar.

Her blev en pige fra 5. klasse på vejen hjem fra skole stoppet af en midaldrende mand i en grøn bil. Manden spurgte pigen, om hun ville køres hjem.

Begge sager er meldt til politiet.

Åby Skole valgte samtidig ret hurtigt at informere Gammelgaardsskolen om episoderne, fordi mange elever bevæger sig på tværs af de to skoledistrikter. Og her har man valgt at lægge advarslen på sin hjemmeside.

Østjyllands Politi opfordrer alle, der måtte opleve noget tilsvarende, til at anmelde det.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.