Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Skoleelever frabeder sig flere af de samme timer

De danske skoleelever venter med spænding på, hvad indholdet af de flere timer på skoleskemaet skal være.

Regeringen vil ifølge Politiken i den kommende skolereform lægge op til, at eleverne skal have flere timer på skemaet.

Men »flere timer gør altså ikke en reform alene«, lyder reaktionen fra de danske skoleelever.

- Det er dejligt at høre, at ministeren (børne- og undervisningsminister Christine Antorini, red.) er villig il at lægge handling bag hendes ord om at opprioritere timetallet, men vi elever forventer, at der også vil komme bud på, hvad disse timer skal indeholde, som er anderledes fra hvordan skoledagen er i dag, siger formand for Danske Skoleelever, Vera Rosenbeck.

Hun understreger, at det ikke hjælper elevernes faglige niveau bare at give dem mere af det samme.

Regeringen vil på et seminar, der slutter tirsdag, præsentere dele af et udspil til en skolereform på et pressemøde i eftermiddag. Og ifølge Politiken er en del af udspillet forslaget om at gøre det vejledende timeantal på 7.470 til et minimumsantal, så det nuværende minimumsantal på 6.960 timer bliver afskaffet.

Formand for Danmarks Lærerforening Anders Bondo Christensen har ikke lyst til at kommentere på reformudspillet, før der er noget mere konkret end Politikens erfaringer.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.