Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Skolebrand i Vejle er opklaret

Branden tirsdag morgen på Petersmindeskolens bibliotek i Vejle er opklaret. En 10 årig skoleelev på skolen har forklaret at have antændt branden i skolens bibliotek og at have forsøgt at antænde genstande et par andre steder på skolen.

Brand i bibliotek førte tirsdag til evakuering af skole i Vejle. Ingen kom til skade i forbindelse med en brand på Petersmindeskolen i Vejle tirsdag morgen 18. april 2017.
Brand i bibliotek førte tirsdag til evakuering af skole i Vejle. Ingen kom til skade i forbindelse med en brand på Petersmindeskolen i Vejle tirsdag morgen 18. april 2017.

Baggrunden for barnets handlinger skal efter det oplyste ikke findes på skolen – handlingerne udspringer ikke af forhold til kammerater, lærere eller andre forhold i relation til skolen. Det er omstændigheder i barnets liv i øvrigt, der ligger bag. Det oplyser Sydøstjyllands Politi på Twitter, fortæller TV SYD.

Vejle Kommune er nu inddraget og er ansvarlig for det videre forløb i forhold til barnet, der som følge af sin alder ikke kan strafforfølges.

Sydøstjyllands Politi fortsætter efterforskningen og afventer bl.a. resultaterne af de tekniske undersøger i forbindelse med branden.

Der har for nogen tid siden været en brand i Petersmindehallen, der ligger i tilknytning til Petersmindeskolen. Efterforskningen af denne sag er ikke afsluttet, bl.a. afventes en teknisk erklæring om brandstedet, - men der er ikke grundlag for at antage at de to brande har noget med hinanden at gøre.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.