Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Sikkerheden øget ved Jyllands-Posten efter terrorangreb

JP/Politikens Hus øger sikkerhedsniveauet i kølvandet på et blodigt angreb mod det franske magasin Charlie Hebdo, som ligesom Jyllands-Posten har trykt Muhammed-tegningerne.

ARKIVFOTO.
ARKIVFOTO.

Terrorangrebet på det satiriske magasin Charlie Hebdo i Paris, hvor mindst 11 meldes dræbt og adskillige såret, har fået JP/Politikens Hus til at øge sikkerheden omkring bladhusets to redaktioner i København og i Viby.

Det oplyser sikkerhedschef i JP/Politikens Hus Torben Schiøtt i en intern mail, som Berlingske Nyhedsbureau er kommet i besiddelse af.

»Vi følger nøje med i situationen i forbindelse med angrebet på Charlie Hebdo i Paris tidligere i dag (onsdag, red.). Observationerne og sikkerhedsniveauet i og omkring vores domiciler i København og i Viby er øget,« står der i mailen.

Ledelsen i det danske bladhus har ingen officielle kommentarer, ligesom hverken Københavns Politi eller Østjyllands Politi ønsker at udtale sig til pressen om sikkerhedssituationen ved de to redaktioner. Politiet oplyser til Berlingske Nyhedsbureau, at man følger situationen nøje, men man vil ikke nærmere ind på sikkerhedstiltag ved Jyllands-Postens redaktioner.

Desuden er der blevet sendt en mail rundt til medarbejderne i JP/Politikens Hus om, at de skal huske på, at de kan få tilbudt psykologhjælp.

Charlie Hebdo valgte i 2006 at genoptrykke de såkaldte Muhammed-tegninger, som først blev offentliggjort i Jyllands-Posten i 2005. I 2012 bragte Charlie Hebdo en række nye satiriske tegninger af profeten Muhammed.

 

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.