Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Sigtelse: Gav piger stoffer og alkohol og misbrugte dem

To mænd er blevet varetægtsfængslet for at have misbrugt to piger på 11 og 14 år på københavnsk hotel.

På et hotelværelse i København gav to mænd to piger på 11 og 14 år stoffer og alkohol, hvorefter de misbrugte dem seksuelt.

Sådan lyder politiets sigtelse mod mændene på 18 og 26 år i hvert fald. Og en dommer i Københavns Byret fandt torsdag politiets mistanke mod mændene så velbegrundet, at hun bestemte, at de skal varetægtsfængsles i fire uger.

Overgrebene fandt angiveligt sted onsdag fra ved 22-tiden til omkring klokken 03 om natten.

På værelse 589 på Tivoli Hotel i Ami Magnussons Gade gav den ene af mændene den 14-årige pige kokain, hash og alkohol, mens den 11-årige fik alkohol.

Derefter benyttede begge mændene sig af deres fysiske og psykiske overlegenhed til at skaffe sig samleje med den 14-årige pige.

Den 26-årige forsøgte ifølge sigtelsen også at skaffe sig samleje med den 11-årige pige, men opgav, da det gjorde ondt på hende. I stedet havde han anden seksuel omgang med hende.

Ifølge Ekstra Bladet var det hotellets personale, der tilkaldte politiet, da man fik mistanke om, at der foregik noget fordækt på hotelværelset.

Da politiet nåede frem, fandt betjentene de to piger på værelset sammen med den 26-årige, som blev anholdt. Den 18-årige havde forladt hotellet, men blev anholdt senere på dagen.

Begge mænd nægter sig skyldige.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.