Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Sigtelse: Brødre voldtog papsøster gennem tre år

Retten i Hjørring fremstiller onsdag to brødre, der er sigtet for at have forgrebet sig på deres stedsøster.

Nordjyllands Politi er blevet gjort bekendt med en sag om seksuelt misbrug fra 2006 til 2009, efter at den forurettedes veninder kontaktede politiet. Free/Colourbox
Nordjyllands Politi er blevet gjort bekendt med en sag om seksuelt misbrug fra 2006 til 2009, efter at den forurettedes veninder kontaktede politiet. Free/Colourbox

Hjørring. To brødre bliver onsdag fremstillet i et grundlovsforhør, hvor de er sigtet for flere voldtægter af deres papsøster over en periode på knap tre år, da hun var blot seks til ni år gammel.

Det oplyser anklager Peter Rask fra Nordjyllands Politi til Nordjyske.

Det vides ikke, hvordan brødrene forholder sig til sigtelsen.

Nordjyske skriver, at voldtægterne angiveligt fandt sted mellem 2006 og 2009. Det var dog først i marts, at politiet hørte om sagen.

Det skete, efter at pigen havde betroet sig til nogle veninder, der valgte at dele deres viden med Nordjyllands Politi.

Brødrene er i dag 26 og 28 år. I dag er den forurettede 18 år gammel.

Det fremgår heller ikke, hvor i Nordjylland, at sagen er opstået, men det er ved Retten i Hjørring, at de to mænd skal fremstilles.

Nordjyske skriver, at den yngste af brødrene er sigtet for fuldbyrdet voldtægt af sin papsøster.

Den ældste bror er sigtet for andre seksuelle overgreb end samleje mod pigen.

/ritzau/

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.