Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Sexkrænkeren fra Sønderjylland er dømt for voldtægt af børn

Offer brød sammen i retten, da overgrebene mod hende blev gennemgået i retten. Manden, der havde forgrebet sig på hende, blev dømt skyldig.

25-årige BN fra Haderslev, der var tiltalt for 22 grove sexkrænkelser af ti småpiger er for kort tid siden kendt skyldig i de fleste af anklagerne mod ham ved retten i Sønderborg, skriver bt.dk.

BN er skyldig i blandt andet voldtægt af en hjerneskadet 16-årig pige og flere samlejer med en 13-årig pige. Han frikendes dog også for enkelte af forholdene, såsom en voldtægt af en 12-årig under Tønder Festival i august 2008. Han er skyldig i i alt 13 af forholdene, delvis skyldig i tre af forholdene og frikendes i seks forhold. Nævninge og dommere har været uenige i flere af kendelserne.

BN modtog dommen med knusende ro. Han sad blot og bladrede i nogle papirer, mens dommeren gennemgik de mange forhold, som han nu er kendt skyldig i. Imens de uhyggelige forhold igen udpensles, sad en af de piger, han nu er dømt skyldig i at have forgrebet sig på og græd højlydt i retten. Hendes overgrebsmand, BN, løftede på intet tidspunkt blikket ned mod hende.

BN nægtede sig forinden skyldig i samtlige anklager, men erkendte at have haft samleje med piger helt ned til 12 år, men hævdede at det hele var foregået frivilligt. Pigerne derimod fortalte, at de blev lokket hjem til mandens lejlighed i Haderslev, der på en falsk internetprofil udgav sig for at være modelfotograf.

De fleste af overgrebene fandt sted kort tid efter, at BN blev idømt fængselsstraf for lignende overgreb herunder voldtægter af børn 11. februar 2011 ved byretten i Sønderborg. Man valgte dog ikke at varetægtsfængsle ham, mens han ventede på sin ankesag, og han kunne således fortsætte sin hærgen af børn.

Anklager Dorthe Sørensen har tidligere antydet, at hun muligvis vil kræve en tidsubestemt forvaringsstraf.

Straffen vil blive udmålt senere i dag.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.