Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Sexkrænker bandt piger med strips

Røde og grønne strips kan føre politiet på sporet af manden, der har forgrebet sig på to fynske skolepiger.

Fyns Politi offentliggør mandag formiddag et nyt spor den uhyggelig sag om misbrug af to piger på 10 og 11 år fra Fyn.

Gerningsmanden, der tvang pigerne ind i sin røde bil, da de var på vej hjem fra skole, brugte i begge tilfælde strips til at binde pigernes hænder sammen, så de ikke kunne gøre modstand.

Det fortæller efterforskningsleder Henrik Justesen til bt.dk.

- Der er tale om strips i to forskellige farver. Vi har fundet både røde og grønne strips, som vi er ret sikre på, gerningsmanden har benyttet. Vi ved også fra de forklaringer vi har fra den ene pige, at hun kunne genkende lyden af en strip, der bliver lukket, siger han.

Fyns Politi har indtil nu fået flere end 500 henvendelser i sagen, men har endnu ikke noget gennembrud. De røde og grønne strips kan dog muligvis bringe politiet tættere på gerningsmanden, vurderer efterforskningslederen.

- Vi har selvfølgelig været i gang med at undersøge, hvor sådanne strips kan købes, og det har vi rimeligt godt styr på. Derfor er vi ikke interesserede i henvendelser om, hvor man kan købe farvede strips. Men alligevel anser vi dem ikke for helt almindelige, og derfor håber vi at nogen måske kan pege i retning af gerningsmanden, når vi nu fortæller om dette spor, siger Henrik Justesen til bt.dk.

Mandag morgen var politiet også klar med en DNA-profil af gerningsmanden, som den 26. oktober kidnappede og misbrugte en 11-årig pige fra Øster Skerninge på det sydlige Fyn. Politiet har samtidig sikret mundskrab fra fem mistænkte mænd, men ingen af disse prøver er endnu klar.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.