Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Seks unge mænd kørte galt i samme bil

En ung mand sad fastklemt i en bil, der nytårsmorgen kørte galt i Nordjylland. I alt seks mænd var i bilen, der rullede rundt og landede på en mark.

Et solouheld med ikke færre end seks implicerede unge i samme bil var nytårsmorgen med til at give stor travlhed hos Nordjyllands Politi, skriver bt.dk.

Alarmcentralen modtog klokken 05.26 et opkald fra Oppelstrupvej syd for Gistrup. Et køretøj var kørt af vejen, rullet rundt og landet på en mark. En person sad fastklemt i bilen, lød anmeldelsen.

»Vi sendte en patrulje til stedet, som kunne konstatere, at det drejede sig om et solouheld. Ved politiets ankomst var ambulancepersonalet allerede på stedet og i gang med at tilse personerne. Også Beredskabscenteret var kommet,« oplyser Nordjyllands Politi i en pressemeddelselse.

»Et køretøj, en Toyota Carina af ældre årgang, holdt cirka tre meter inde på en mark og forsædepassageren var fastklemt. I køretøjet havde der været i alt seks personer – alle mænd i alderen fra 18 til 22 år. Personerne var alle fra Aalborg og Gistrup-området.«

»Føreren af køretøjet var umiddelbart uskadt, men blev medtaget til Aalborg Universitets Hospital til observation. Der blev udtaget en blodprøve af føreren med henblik på mistanke om spirituskørsel,« tilføjer politiet.

Den fastklemte passager blev frigjort fra køretøjet ved hjælp fra Beredskabscenteret. Han blev efterfølgende bragt til Aalborg Universitets Hospitals traumecenter. Han er uden for livsfare, men omfanget af hans skader er foreløbig ukendt, lyder meldingen fra Nordjyllands Politi.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.