Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Se og Hør-sagen trækker ud

Københavns Vestegns Politi regner ikke med at være til bunds i Se og Hør-sagen før til efteråret.

13 terabyte - eller hvad der svarer til 2.766 DVDer.

Så meget fylder materialet fra Se og Hør-sagen, hvor ugebladet står anklaget for at bruge en hemmelig kilde til at skaffe sig adgang til kendte og kongeliges fortrolige kreditkortoplysninger.

Københavns Vestegns Politi er i fuld gang med at efterforske sagen, men de store mængder data tager tid at komme igennem. Først til efteråret forventer politiet at være færdig med at gennemgå de mange oplysninger, fortæller vicepolitiinspektør Carsten Jansson.

»Selv om vi er nået et godt stykke ind i sagen, så er der forsat meget, der udestår. Derfor forventer jeg, at vi tidligst i efteråret kan overgive sagen til anklagemyndigheden, der skal tage stilling til, om der skal rejses tiltale,« siger han i en pressemeddelelse.

I alt er ni personer sigtet i sagen, som tog fart sidste år, da tidligere journalist på Se og Hør Ken B. Rasmussen udgav bogen »Livet det forbandede«.

Bogen afslørede, at ugebladet havde brugt en hemmelig kilde, den såkaldte tys-tys-kilde, der havde skaffet oplysninger via Nets om kendte og kongeliges brug af kreditkort.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.