Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Se Københavns forandringer fra oven

København er i en rivende udvikling. Her kan du se, hvordan forandringerne ser ud i helikopterperspektiv.

Grønne mure omkranser metrobyggeriet på byens pladser, og nye højhuse skyder i vejret. Der bygges i København i disse år, som det ikke er set siden Christian IV.

Efterspørgslen på grunde er stor, og der er næsten udsolgt af lokalplanlagt boligjord i både Nordhavn, Sydhavn og Ørestad, skriver udviklingsselskabet By & Havn i en pressemeddelelse.

By & Havn har fået taget nye luftfotos, som giver overblik over de mange projekter, der er i gang i bydelene.

Nordhavn

I Nordhavn har der især været gang i kranerne og flyttebilerne i Århusgadekvarteret og i et enkelt byggeri på Marmormolen. Samlet set er der flyttet 1.750 personer til Nordhavn i cirka 850 boliger det seneste år.

 

Ørestad

I Ørestad Nord står Nordeas byggeri færdigt og er klar til indflytning. Den nye lethal på 1.500 m2 med håndbold- og fodboldbane er åbnet i Ørestad City, og den nye fitnesspark er netop indviet.

Siden sidste år er Royal Arena, Ørestad Skøjtehal og institutionen Lille Arena åbnet, og folkeskolen Kalvebod Fælled Skole er på vej til at blive færdig.

I alt er der i Ørestad fra 2016 til 2017 flyttet cirka 2.500 nye beboere ind i cirka 1.200 boliger. Det er især kvarteret omkring Arenaen, der her haft et stort indryk - her er omkring 1.000 beboere flyttet ind.

 

Sydhavn

Sydhavn har fået 1.000 nye beboere, som er flyttet ind i 490 boliger. I alt bor der nu cirka 9.000 mennesker i det nye Sydhavn, som består af Teglholmen, Sluseholmen, Enghave Brygge og Havneholmen.

 

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.