Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Sandberg vil på TV

HA-rockeren Brian Sandberg må vente på at få afklaret, om han må lade sig TV-interviewe i fængslet.

Brian Sandberg vinker fra retten i Glostruphvor han i september 2011 blev idømt 11 år og 10 måneder fængsel for at beordre et skyderi på Nørrebro i København.
Brian Sandberg vinker fra retten i Glostruphvor han i september 2011 blev idømt 11 år og 10 måneder fængsel for at beordre et skyderi på Nørrebro i København.

Hells Angels-rockeren Brian Sandberg må vente på at få svar på, om han må få besøg af et TV-hold i sin celle i Vestre Fængsel.

Brian Sandberg skulle egentlig have fået svaret i Københavns Byret i dag, men da han mødte op med sin advokat, fik de reelt at vide, at de var gået forkert.

- Anklagemyndigheden mener, at de har indbragt sagen forkert, og at det ikke længere er byretten, men landsretten, der skal behandle sagen, siger Brian Sandbergs forsvarsadvokat, Michael Juul Eriksen, til Berlingske Nyhedsbureau.

Derfor er sagen udsat, indtil det er afklaret, om landsretten vil tage sagen. Og det er ikke godt nok, understreger Michael Juul Eriksen.

- Vi har forberedt os på sagen og ventet længe nok. Så er det ikke tilfredsstillende, at vi skal vente endnu længere, fordi anklagemyndigheden har lavet en fejl.

I sensommeren 2011 blev Brian Sandberg idømt 12 års fængsel for at have beordret flere drabsforsøg i forbindelse med Hells Angels’ opgør med en række kriminelle indvandrerbander.

Men det er ikke det, som HA-rockeren insisterer på at tale med en TV-station om.

- Han har ikke behov for at tale om sagen. Det skal vi nok klare i retten. Men han vil give et modsvar til mange af de ting, der er skrevet om ham, siger Michael Juul Eriksen og uddyber:

- Der er rimelig mange personer, der har udtalt sig om ham, herunder anonyme kilder fra fængselsvæsenet. De har blandt andet udtalt sig om hans afsoningsvilkår, og han vil godt give sin version af, hvordan det foregår.

Det er Kriminalforsorgen, der i samråd med anklagemyndigheden og politiet har besluttet at nægte Brian Sandberg at blive interviewet fra sin celle.

Er det rimeligt, at dømte får lov at give deres mening til kende fra fængslet? Deltag i debatten

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.