Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Sandberg skifter fra HA til Bandidos

Forhandlingerne om fred mellem HA og Bandidos er brudt sammen efter optagelsen af den tidligere top-HAer Brian Sandberg i den rivaliserende klub.

Brian Sandberg er nu officielt medlem af rivalerne Bandidos.
Brian Sandberg er nu officielt medlem af rivalerne Bandidos.

Brian Sandberg er nu officielt medlem af rivalerne Bandidos. Det har den tidligere HA-rocker tirsdag aften bekræftet over for DR Nyheder.

Optagelsen har angiveligt været undervejs en uges tid. Samtidig med indmeldelsen i Bandidos har Hells Angels ændret Sandbergs status, så han nu er sortlistet i sin tidligere klub, skriver bt.dk.

Sandbergs optagelse i Bandidos har ligeledes fået forhandlingerne mellem de to rocker-grupper til at bryde sammen. De to grupper har de seneste uger forhandlet om en ny fredsaftale i stedet for den aftale, Bandidos rev i stykker for halvandet år siden.

De har ligeledes forhandlet om, hvor de to rocker-grupper må have deres klubhuse. Ikke mindst på Amager, hvor Bandidos og HA tidligere på året havde en større konflikt.

Hells Angels forklarer forhandlingssammenbruddet med, at Brian Sandberg er gået over til rivalen Bandidos. DR Nyheder har talt med Jørn Jønke Nielsen, som bekræfter sammenbruddet i forhandlingerne.

I august meddelte Hells Angels, at Brian Sandberg havde forladt rockerklubben. Dengang lød det, at han havde forladt HA med velsignelse fra de øvrige medlemmer

- Jeg kan bekræfte, at Brian Sandberg er trådt ud af HA efter eget ønske. Det har vi efterkommet, lød det dengang fra Kim »Horn« Jensen fra HAs inderkreds.

Han havde ikke yderligere kommentarer til Sandbergs exit, men senere kom det frem, at familiemæssige og personlige årsager var årsagen til Sandbergs beslutning. I sidste måned stod Brian Sandberg så frem i Ekstra Bladet og sagde:

- Det er på grund af min 13-årige søn. Det har haft mange omkostninger for ham, at jeg har siddet varetægtsfængslet, og med udsigten til livstidsfængsel måtte det stoppe. Han har desuden set på, at jeg er forsøgt skudt tre gange. Han blev ved med at læse om sin far. Det gik mig rigtigt meget på, at det påvirkede ham så meget.

- Det værste mareridt var for mig, at om tre-fire år ville min søn måske ende i fængsel sammen med mig. Det er den værste tanke.

I november blev Sandberg løsladt, efter at han havde siddet varetægtsfængslet i to et halvt år. Men i forbindelse med, at landsretten afsagde skyldskendelse i det, der er blevet døbt »Den store rockersag«, blev han sat på fri fod. I byretten havde han ellers fået knap 12 års fængsel.

Tidligere lød det også, at Sandberg have forladt Hells Angels i såkaldt »left«. Det betyder, at han er fredet i HA-miljøet. Den status er nu ændret, således at han direkte er sortlistet i HA, skriver ekstrabladet.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.