Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Så hurtigt vendte det: Jan Fog jublede i interview blot få dage før sin død

Kendismægler Jan Fog døde torsdag aften på Rigshospitalet efter længere tids sygdom. Han blev 66 år. Kort før sin død talte han med en journalist om den transfusion af stamceller, der skulle have reddet hans liv. (Arkivfoto)
Kendismægler Jan Fog døde torsdag aften på Rigshospitalet efter længere tids sygdom. Han blev 66 år. Kort før sin død talte han med en journalist om den transfusion af stamceller, der skulle have reddet hans liv. (Arkivfoto)

Kendismægleren var fuld af håb og optimisme efter, at han havde fået foretaget den transfusion af stamceller, der skulle have reddet hans liv.

Det fortalte han til ugebladet Se & Hør dagen efter, at han havde fået foretaget indgrebet.

»Man kan sige, at jeg blev 25 år gammel i går. Det er ret fedt. Men der ryger folkepensionen,« fortæller en glad Fog i den udgave af bladet, der kom på gaden torsdag - samme dag, hvor kendismægleren desværre sov ind på Rigshospitalet.

Den 66-årige Jan Fog fik i december 2013 konstateret såkaldt kronisk lymfatisk leukæmi -  i folkemunde også kaldet for 'gammelmands-leukæmi.'

Derfor fik han for nylig foretaget en transfusion af stamceller, hvor han fik dna fra en 25-årig pige ind i kroppen.
Alt gik, som det skulle, og de kendtes foretrukne ejensomsmægler var som født på ny. Bagefter stod der et flag på hans sengebord som symbol på, at han tog hul på et nyt liv.

»Det gik lige efter bogen. På mit værelse stod der et dannebrog. jeg spurgte personalet: »Hvad skal flaget?« Og de sagde: »Du har jo fødselsdag, du er født på ny.«

Desværre blev den livsglade mægler kort efter ramt af en virus, som gjorde, at han blev bragt i dyb koma. Tidligt torsdag aften afgik han ved døden. Han efterlader sig sin kone Charlotte.'

 

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.