Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Rystet dansk vinder af 114 millioner har meldt sig

Det var her i SuperBrugsen i Ølsted i Nordsjælland, at vinderkuponen til 114 mio kr. i Eurojackpot blev solgt.
Det var her i SuperBrugsen i Ølsted i Nordsjælland, at vinderkuponen til 114 mio kr. i Eurojackpot blev solgt.

En glad, men samtidig rystet lotto-vinder har nu kontaktet Danske Spil for at gøre krav på de vanvittige 114 mio kr., som vedkommende fredag aften vandt i gigantpuljen i Eurojackpot.

»Vi er nu blevet kontaktet af den pågældende person her lørdag formiddag. Vedkommende, som jeg ikke vil afsløre kønnet på, er meget, meget glad, men også ret rystet,« oplyser Danske Spils pressechef Marie Grabow Westergaard.

»Vinderen tjekkede selv sin kupon fredag aften, og har vist ikke fået sovet så meget i nat. Vedkommende ringede selv til vores kundecenter, og vi har aftalt, at snakke sammen igen på mandag. Foreløbig har vinderen ikke lyst til at komme med nogle udtalelser til pressen, men var naturligvis virkelig glad. Og han/hun vil gerne lige sove på nyheden om den store gevinst,« tilføjer Danske Spils pressechef.

Kæmpegevinsten blev vundet på en kupon, der var købt i SuperBrugsen i Ølsted mellem Frederiksværk og Hillerød i Nordsjælland. Vinderen vil ligesom andre vindere af gevinster på over 1,5 mio kr. blive tilbudt økonomisk rådgivning af Danske Spil.

Aftenens vindertal i Eurojackpot var 7, 14, 23, 27, 35 og de to stjernetal var 3 og 5. Vinderen fra Nordsjælland fik dermed del i den europæiske Eurojackpot-pulje, der var vokset til 570 mio kr. Gigantpuljen blev i går delt mellem fem heldige vindere i Europa. De fordelte sig med én i Danmark, én i Holland og tre i Tyskland.

Udover vinderen af de 114 mio kr. fra SuperBrugsen i Ølsted kan en anden dansk spiller også glæde sig over en mindre, men dog solid gevinst ved trækningen fredag afen. Også 2.-præmiepuljen var oppe i et flot millionbeløb. Det betød, at en heldig spiller fra Føtex på Vesterbrogade vandt 3,8 millioner kroner. Heller ikke han/hun har foreløbig kontaktet Danske Spil.

 

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.