Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Røvere tog tasker fra ældre kvinder - tre er anholdt

Fire kvinder blev overfaldet af røvere i Randers søndag. Tre drenge er anholdt og sigtet i sagen.

Drenge på 15 og 16 år er mistænkt for at stå bag taskerøverier i Randers. De bliver stillet for en dommer mandag. Free/Colorbox.dk
Drenge på 15 og 16 år er mistænkt for at stå bag taskerøverier i Randers. De bliver stillet for en dommer mandag. Free/Colorbox.dk

En 89-årig kvinde fik søndag rykket så kraftigt i sin taske, at hun faldt til jorden og slog sine knæ og hænder. Episoden foregik på Gammel Hadsundvej i Randers og var blot et af flere røverier mod ældre.

Østjyllands Politi har anholdt og sigtet tre drenge for at stå bag fire røverier mod ældre kvinder. Alle røverier blev begået søndag omkring middagstid.

Ud over røveriet mod den 89-årige på Gammel Hadsundvej blev en anden kvinde på 89 år frarøvet sit indkøbsnet. Det blev revet ud af hænderne på hende på Udbyhøjvej i Randers NØ.

Også en 66-årig kvinde blev væltet omkuld af gerningsmænd. Det skete på P-Knudsensvej, der også ligger i Randers NØ. Kvinden fik taget sin taske i et ryk, der var så kraftigt, at taskens rem knækkede.

På Rebslagervej i Randers blev en 81-årig kvinde skubbet kraftigt i ryggen og blev fravristet sit indkøbsnet.

Det var efter røveriet på Udbyhøjvej, at de formodede gerningsmænd blev pågrebet. Det skete, da en mand løb efter røverne. Han fik fat i kvindens indkøbsnet, men gerningsmændene slap væk.

Cirka 25 minutter senere kunne politiet dog anholde en 15-årig dreng på en sti bag Rismøllens Børnehave, mens to drenge på 16 år blev pågrebet nogle hundrede meter derfra.

De anholdte er fra Randers og Havndal. De vil mandag blive fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Randers med krav om varetægtsfængsling.

Østjyllands Politi oplyser, at anklagemyndigheden vil bede dommeren om et lukket retsmøde, hvor offentligheden ikke får mulighed for at overvære de sigtedes forklaring.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.