Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Risiko for salmonella i hakket oksekød

Der er risiko for salmonella i hakket oksekød fra virksomheden Gris Lam & Co A/S, oplyser Fødevarestyrelsen.

Fødevarestyrelsen advarer lørdag aften om risiko for salmonella i hakket oksekød.

Det er virksomheden Gris Lam & Co A/S, der tilbagekalder Økologisk Hakket Oksekød 8-12 procent produceret 12. marts 2018, oplyser Fødevarestyrelsen.

Det er en af virksomhedens egenkontrolprøver, der viser mistanke om salmonella.

Der er tale om henholdsvis 400 og 800 gram hakket oksekød. Kødet var mindst holdbar til 28. marts 2018.

Kødet er solgt i Irma og gennem webbutikken nemlig.com.

Selv om kødets holdbarhedsdato er overskredet, opfordres forbrugere, der eventuelt har nedfrosne produkter, til at tjekke disse.

Fødevarestyrelsen råder forbrugerne til at levere produktet tilbage til butikken, hvor det er købt, eller kassere det.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.