Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Rekord: Nu åbner Danmarks største discount-butik

Arkivfoto.
Arkivfoto.

Torsdag morgen klokken 08.00 åbner der en ganske stor Netto-butik på Kirkegårdsvej på Amager.

'Det bliver en topmoderne og meget indbydende discountbutik. Med så meget plads og kølekapacitet byder vi indenfor i et vaskeægte fødevaremekka,' siger Brian Seemann Broe, der er landedirektør i Netto i en pressemeddelelse.

Med sine 2000 m2 skulle der være tale om den største discountbutik i Danmark. Butiksarealet skulle angiveligt være omkring tre gange så stor som en almindelig discountbutik.

Den nye forretning, som amagerkanerne kan nyde godt af, er Netto nummer 120 i Hovedstadsområdet. På landsplan har Netto fra på torsdag 457 forretninger i Danmark.

'Netto er danskernes foretrukne discountkæde, og ikke mindst på Amager gør vi hver dag vores yderste for at servicere vores store og loyale kundegruppe. De fortjener en topmoderne butik, og det får de nu. Men det betyder langt fra, at vi er færdige med at ekspandere i Storkøbenhavn,' siger landedirektør Brian Seemann Broe.

Det forventes, at Dansk Supermarked Group, der ejer Netto, vil åbne 25 forretninger i 2017.

Dette kan måske anses for at være starten på den 'vilde duel', som Henning Bahr, der er direktør hos Retail Institute Scandinavia, tidligere har forudset, at Netto vil indlede mod Rema 1000.

»Netto vil naturligvis ikke uden kamp afgive eller dele førstepladsen, så vi må forvente, at der i de kommende år bliver investeret på alle fronter. Det er derfor mest sandsynligt, at de to markedsdominerende vindere vil lægge endnu større afstand end i dag til de øvrige lavpriskæder. Flere af dem vil fortsat skulle kæmpe med vækstproblemer og underskud i de kommende år,« har han sagt til Finans.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.