Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Redegørelse om benzinoverfald mod 16-årig i Ry er klar

Onsdag fremlægger Skanderborgs borgmester en redegørelse over forløb, der endte med voldsomt overfald.

Alle i Ry undrer sig over, hvad der fik fire drenge fra Mølleskolens 9. klasse til at kaste bradbar væske på Ali, der også gik på årgangen.
Alle i Ry undrer sig over, hvad der fik fire drenge fra Mølleskolens 9. klasse til at kaste bradbar væske på Ali, der også gik på årgangen.

En seks sider lang redegørelse om et benzinoverfald i Ry bliver onsdag fremlagt.

Det vil ske på et pressemøde, oplyser Skanderborg Kommune.

Sagen handler om en 16-årig elev på Mølleskolen i Ry.

Han blev mandag i sidste uge udsat for et voldsomt overfald nær den lokale sportshal, da jævnaldrende klassekammerater angreb ham med en brændende flaske benzin.

»Ud over at være en meget voldsom handling og en tragedie for ofret og også de andre involverede, er sagen også meget kompleks,« siger Jørgen Gaarde, borgmester i Skanderborg Kommune i pressemeddelelse.

Han understreger, at der er aspekter i sagen, som ikke bliver besvaret på de seks sider. Årsagen er, at den ikke må indeholde fortrolige personoplysninger. Samtidig er der tale om en politisag.

»Alligevel vil redegørelsen utvivlsomt være med til at nuancere billedet af konfliktniveauet og den forebyggende indsats på skolen,« siger Jørgen Gaarde.

Redegørelsen er baseret på oplysninger fra skolen, kommunen og relevante myndigheder.

/ritzau/

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.