Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Populær TV2-vært skifter job igen

Morten Ankerdal.
Morten Ankerdal.

Først brød han igennem på tv2, så var han en tur forbi DR1 for så at vende tilbage til igen TV2. Morten Ankerdal har haft adskillige tjanser på TV de senere år. Nu skifter han job igen.

Morten Ankerdal skifter fra vært på »Go' morgen Danmark« for i stedet at blive vært på TV2's nye sportskanal, som har premiere den 9. januar.

Det fortæller han Billed-Bladet:

»Da jeg lavede aftalen med 'Go'morgen Danmark' vidste jeg godt, at TV2 havde en sportskanal i støbeskeen, men tingene var ikke faldet på plads. Da det skete, var det TV2s og mit ønske, at jeg skulle være en del af sportskanalen, hvor jeg får mit eget aktualitetsprogram med ugens mest interessante person,« siger han.

Morten Ankerdal vender også tilbage til den sport, hvor det hele startede. Omkring årtusindeskiftet sad en ung Morten Ankerdal for første gang foran mikrofonen som badmintonkommentator.

Efter flere års fravær bliver han igen TV2s badminton-stemme. Det er noget, der trækker i den populære tv-vært:

»Jeg begyndte i december 2000 som kommentator, så er som at vende hjem til en sportsgren, jeg selv er opflasket med. Jeg har selv dyrket sporten, men har på grund af mine knæ fået besked på at lade vær, men det er svært, når det er noget man holder af. Og kærligheden til spillet er stadig intakt,« siger han til Billed-Bladet.

Udover vært på TV2s nye sportskanal skal Morten Ankerdal også være vært på »TV2014: De største øjeblikke« samt Dronningens 75-års fødselsdag.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.