Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Politiet undersøger mulig skudepisode i Farum

Et område i Farum Midtpunkt blev mandag aften afspærret af politiet, efter at der angiveligt er afgivet skud mod nogle biler.

Arkivfoto: Et område i Farum Midtpunkt er mandag aften blevet afspærret af politiet, efter at der angiveligt er afgivet skud mod en bil.
Arkivfoto: Et område i Farum Midtpunkt er mandag aften blevet afspærret af politiet, efter at der angiveligt er afgivet skud mod en bil.

Mandag aften har Nordsjællands Politi afspærret et område af boligblokkene i Farum Midtpunkt i Farum, hvor der angiveligt er blevet affyret et skud mod nogle biler. Vidner har efterfølgende set fem til syv biler forlade stedet.

Det oplyser Nordsjællands Politi til BT.

»Der er vidner, der har hørt brag, der lyder som skud. Der er anmeldelse om et skud. Derefter forsvinder både bilerne og personen, der skulle have skudt,« fortæller Finn Andersen fra Nordsjællands Politi.

Politiet var mandag aften ifølge BT massivt til stede og i færd med at afsøge området.

Politiet, der er rykket ud med hundevogne, patruljebiler og indsatsleder, har afspærret parkeringsarealet under to ud af de fem boligblokke, der udgør Farum Midtpunkt - nærmere bestemt Birkholmterrasserne.

Hvorimod der nu skulle være tale om et enkelt skud, hvorefter op til syv biler er blevet set forlade stedet, var der tidligere på aftenen større usikkerhed omkring hændelsesforløbet i den nordsjællandske by.

»Der er forlydender om, at der har været et skyderi i Farum. Vi har kun fået verificeret, at der muligvis er affyret skud,« sagde Finn Andersen fra Nordsjællands Politi tidligere.

Ved den lejlighed oplyste han samtidig, at man ikke har kendskab til, at nogen skulle være kommet til skade.

I første omgang lød meldingen, at Frederiksborgvej i Farum var blevet afspærret, men omkring klokken 21.30 var det ifølge BT ikke tilfældet.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.