Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Politiet undersøger mistænkeligt dødsfald i Brædstrup

Politiets teknikere og retsmedicinere undersøger et dødsfald i en lejlighed i Brædstrup ved Horsens.

Sydøstjyllands Politi undersøger torsdag aften et mistænkeligt dødsfald i Brædstrup nordvest for Horsens.
Sydøstjyllands Politi undersøger torsdag aften et mistænkeligt dødsfald i Brædstrup nordvest for Horsens.

Sydøstjyllands Politi undersøger torsdag aften et mistænkeligt dødsfald i Brædstrup nordvest for Horsens.

En ældre mand er fundet død i en lejlighed, og teknikere og retsmedicinere arbejder på at klarlægge dødsårsagen, oplyser vagtchef Flemming Lau, Sydøstjyllands Politi.

Politiet fik ved 16.30-tiden en anmeldelse af, at en mand var fundet død i en lejlighed i Vestergade i Brædstrup.

- Vi kommer derud, og der er nogle omstændigheder, som vi tolker som mistænkelige. Derfor har vi sendt teknikere og retsmedicinere til lejligheden for at undersøge forholdene med henblik på at finde dødsårsagen, siger Flemming Lau.

Også området omkring lejligheden er blevet undersøgt af politi med hunde. Men det er ifølge vagtchefen normal praksis, når politiet undersøger et mistænkeligt dødsfald.

Når folk bliver fundet døde, og det ikke umiddelbart står klart, hvordan de er kommet af dage, behandler politiet dødsfaldet som mistænkeligt.

Det betyder, at man efterforsker sagen, som om der er tale om et drab, så vigtige spor ikke går tabt, hvis det senere viser sig, at der ligger en forbrydelse bag.

I Brædstrup er undersøgelserne i gang torsdag aften, og der er foreløbig ingen konklusioner på politiets undersøgelser.

/ritzau/

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.