Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Politiet tættere på opklaring om kvindelig på rasteplads

Politiet har fået over 100 henvendelser i forbindelse med fundet af et kvindelig på en rasteplads i Jylland.

Her politi på stedet hvor et lig lørdag formiddag 10. januar 2015 blev fundet i en sæk ved rastepladsen, Væthvej i Langå.
Her politi på stedet hvor et lig lørdag formiddag 10. januar 2015 blev fundet i en sæk ved rastepladsen, Væthvej i Langå.

Politiet er kommet et vigtigt skridt nærmere opklaringen af, hvem den kvinde er, der i weekenden blev fundet død i en sæk på en rasteplads i Langå.

»Vi har fået over 100 henvendelser efter, at vi gik ud på tv i går aftes. Vi mangler det endelige gennembrud, men det kan være, at det ligger gemt i de henvendelser, vi har fået. Vi har i hvert fald noget at arbejde videre med,« fortæller efterforskningsleder Jesper Bøjgaard til bt.dk mandag morgen.

Lørdag formiddag blevet den døde kviden fundet i en sort plastikpose på en rasteplads nær Langå. En obduktion viste senere, at hun var blevet dræbt, men da det søndag stadig var en gåde, hvem kvinden er, valgte politiet at offentliggøre billedet af kvinden.

Og rigtig mange synes åbenbart, at hun ligner én, de kender.

»Henvendelserne går i flere retninger, men de fleste er bud på, hvem kvinden er. Der er tilsyneladende ikke rigtig nogen, der har set, at hun blev efterladt på pladsen,« siger Jesper Bøjgaard.

Politiet vil ikke komme nærmere ind på, hvordan kvinden er død.

Hun beskrives som maksimalt 40 år gammel. Cirka 172 centimeter høj og almindelig til kraftig af bygning,  70 – 75 kg. Hun har kruset/krøllet mørkt hår, to ørestikker i hvert øre i guld, hvoraf den ene er et hjerte med hvid/lys sten, og den anden er muligvis en svane med hvid/lys sten. Ved den venstre øreflip ses et 3-4 mm aflangt hul.

Østjyllands Politi er meget interesseret i at høre fra eventuelle vidner, som med baggrund i ovennævnte signalement, kan bidrage til at få dræbte identificeret. Yderligere søges der vidner, som måtte have iagttaget noget omkring rastepladsen på Væthvej i Langå – eller som i øvrigt måtte have oplysninger til sagen.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.