Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Politiet styrker indsats mod Pusher Street

En ny task force skal bekæmpe den organiserede hashhandel på Christiania. 60 betjente bliver sat ind mod pusherne.

Politirazzia på christiania, politiet rykkede her til eftermiddag ind på christiania/pusher street og følte sig på et tidspunkt så pressede at de måtte affyre varselsskud og tåregas.
Politirazzia på christiania, politiet rykkede her til eftermiddag ind på christiania/pusher street og følte sig på et tidspunkt så pressede at de måtte affyre varselsskud og tåregas.

Politiet har fået hård kritik for at vende det blinde øje til den omfattende handel med euforiserende stoffer på Christiania. Men nu vil Københavns Politi lancere en ny offensiv mod fristadens hashhandlere.

Til det formål har man nedsat en såkaldt task force bestående af 60 betjente. Styrken skal gå målrettet efter de forretningsdrivende på Pusher Street, fortæller politiinspektør Svend Foldager til TV 2 Nyhederne.

- Vi har ikke nogen ambition om at gassen skal flyde eller kniplerne skal trækkes. Det ønsker vi ikke på nogen måde, siger politiinspektøren, der håber, at de menige christianitter vil bakke op om offensiven mod Pusher Street.

Men det skal han ikke regne med, lyder det fra Kirsten Larsen Fisker Mhoja, der er medlem af Christianias pressekorps.

- Pusher Street er jo en del af Christiania, så man kan ikke slå en kile ind mellem de to dele, siger hun til TV2 Nyhederne.

Den nye task force forventes at være på benene om to uger. Der er tale om en fast enhed og dermed en tidsubegrænset indsats.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.