Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Politiet stopper Fanø-eftersøgning for i dag

Det er blevet for mørkt til at lede videre efter den forsvundne 52-årige kvinde Kirsten Friis Lund sent fredag eftermiddag, så Syd- og Sønderjyllands Politi indstiller eftersøgningen på Fanø.

Sent fredag har Syd- og Sønderjyllands Politi meddelt, at man stopper dagens eftersøgning af den 52-årige Kirsten Friis Lund, der forsvandt på Fanø tirsdag aften. Politiet genoptager eftersøgningen lørdag, når det er blevet lyst.

- Vi leder videre med en styrke i morgen (lørdag, red.). Både for at lede i nye områder, men også for at eftersøge i områder, vi tidligere har ledt i. Jeg ved, at der er nogle hunde, som søger videre i en skov i morgen, ligesom vi har nogle biler, der tjekker op langs kysten igen, siger kommunikationsrådgiver ved Syd- og Sønderjyllands Politi, Helle Lundberg, til jv.dk.

I en pressemeddelelse oplyser politiet, at fredagens eftersøgning ikke har givet noget resultat eller nye spor, selvom både dykkere, hunde, hjemmeværnsfolk og en helikopter har været i gang hele dagen.

Dykkerne har afsøgt lystbådehavnen og havnefronten hen mod Fanøfærgeriet, og helikopteren har fløjet ved kysten, strandene og strandengene. Flere hundepatruljer har også afsøgt øen, og eftersøgningen er blevet intensiveret omkring Kirkevejen og Postvejen, fordi et vidne muligvis har set Kirsten Friis Lund netop der tirsdag aften.

25 hjemmeværnsfolk samt folk fra Beredskabsstyrelsen og Fanøs lokale beredskab leder i sommerhusområder, på campingpladser og i bunkers efter den forsvundne kvinde.

Kirsten Friis Lund forsvandt efter en fest på Fanø tirsdag aften. Den 52-årige kvinde fra Ribe havde en aftale med en mandlig bekendt om at sove på dennes båd efter festen, men onsdag morgen var hun aldrig dukket op. Da det viste sig, at hun heller ikke var i huset i Nordby, hvor festen blev holdt, slog manden alarm.

Politiet anmoder igen om, at lokale kigger deres haver, udhuse, garager eller carporte efter i håb om, at den eftersøgte kvinde måske dukker op.

Har man set Kirsten Friis Lund, eller ved man, hvor hun befinder sig, kan Syd- og Sønderjyllands Politi kontaktes på telefon 114.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.