Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Politiet sigter kvinde for dødelig vold i Vejle

Dommer skal afgøre, om 53-årig kvinde skal fængsles efter 62-årig mands død i Vejle.

Arkivfoto: En 27-årig mand fra Kalundborg blev tirsdag anholdt og sigtet for at have voldtaget en udviklingshæmmet 18-årig kvinde.
Arkivfoto: En 27-årig mand fra Kalundborg blev tirsdag anholdt og sigtet for at have voldtaget en udviklingshæmmet 18-årig kvinde.

En 53-årig kvinde er blevet anholdt i forbindelse med, at en 62-årig mand tirsdag blev fundet død i en lejlighed i Vejle.

Hun sigtes for at være skyld i mandens død. Politiet sigter hende for vold med døden til følge og for at have efterladt manden i hjælpeløs tilstand.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra Sydøstjyllands Politi.

Tirsdag aften fortalte vagtchefen til Ritzau, at dødsfaldet var »mistænkeligt«.

»Omstændighederne var af en karakter, hvor vi valgte at betragte det som et mistænkeligt dødsfald, og hvor vi sikrer alle spor på det mulige gerningssted.«

»Senere har vi anholdt en 53-årig kvinde i sagen,« oplyser vicepolitiinspektør Carsten Thostrup, Sydøstjyllands Politi, til TV Syd.

Politiet oplyser i en pressemeddelelse, at den anholdte er »en person med tilknytning til den afdøde«.

Lejligheden, hvor manden blev fundet, ligger på Tønnesgade i det centrale Vejle.

Onsdag skal der foretages en obduktion af den 62-årige. Den skal fastslå dødsårsagen.

Formentlig skyldes mandens død vold, viser obduktionen ifølge politiet.

På den baggrund og med henvisning til den øvrige efterforskning har politiet altså valgt at sigte den anholdte kvinde for vold under særdeles skærpende omstændigheder.

I et retsmøde onsdag eftermiddag skal en dommer afgøre, om der er grundlag for at varetægtsfængsle kvinden.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.