Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Politiet rykker ud til skyderi i boligområde

Der har lørdag aften været skyderi i Tingbjerg ved København. Det er uvist, om nogen er kommet til skade.

Politiet har fået meldinger om skud i Tingbjerg lørdag aften. Arkivfoto: Martin Sylvest Andersen/Scanpix 2013)
Politiet har fået meldinger om skud i Tingbjerg lørdag aften. Arkivfoto: Martin Sylvest Andersen/Scanpix 2013)

Københavns Politi har lørdag aften klokken 19.42 fået en anmeldelse om skyderi ved Kobbelvænget i Husum nordvest for København.

Det fortæller vagtchef Carsten Reenberg.

- Vi efterforsker derude, for at klarlægge hvad der er foregået, siger han.

Der er ingen meldinger om, at nogen personer skulle være blevet ramt af skud.

Vagtchef Carsten Reenberg oplyser til Ritzau, at ingen er anholdt for selve skyderiet. Over for Ekstra Bladet forklarer han senere lørdag aften, at politiet har anholdt flere personer "for at afklare deres færden".

- Vi tror som sådan ikke, at de nødvendigvis selv har skudt, men det er for tidligt at sige noget om nu, siger Carsten Reenberg til Ekstra Bladet.

Skyderiet i Husum følger efter en række af andre skudepisoder i hovedstadsområdet. Så sent som torsdag eftermiddag blev der skudt i Albertslund vest for København.

Samme aften - kort før midnat - var der et skyderi i Rødovre.

På baggrund af de to skudepisoder besluttede Københavns Vestegns Politi fredag at indføre visitationszoner i dele af de to københavnerforstæder.

Samtidig indførte Københavns Politi visitationszone i den del af Husum, der støder op til Rødovre. Og det er netop inden for denne zone, at skyderiet på Kobbelvænget lørdag aften har fundet sted.

Visitationszonerne i Albertslund og Rødovre gælder foreløbig frem til 6. juli, mens slutdatoen i Husum er 22. juni. Beslutningen betyder, at politiet i perioden i de pågældende zoner kan undersøge personers tøj, tasker og køretøjer.

/ritzau/

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.