Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Politiet rydder Pusher Street på et kvarter

Politiet mødte ingen modstand, da man søndag morgen atter ryddede Pusher Street på Christiania.

Politiet rydder Pusher Street på Christiania søndag den 27 maj 2018. Det er således anden dag i træk, at gaden ryddes for boder, og hash beslaglægges.
Politiet rydder Pusher Street på Christiania søndag den 27 maj 2018. Det er således anden dag i træk, at gaden ryddes for boder, og hash beslaglægges.

Politiet har søndag morgen igen ryddet hashboder på Pusher Street på Christiania.

Det bekræfter vicepolitiinspektør Lars Ole-Karlsen fra Københavns Politi.

»Jeg kan bekræfte, at vi har gennemført endnu en rydning. Der var tale om ganske få boder, og selve rydningen var overstået på 15 minutter,« siger han.

Politiet foretog ingen anholdelser. Lars Ole-Karlsen ønsker i første omgang ikke at oplyse, om politiet beslaglagde narko eller andet.

»Vores fornemmelse er, at budskabet er forstået i Pusher Street, og vi ser ingen faste boder i øjeblikket. Ingen hashhandlere er på arbejde, og så er alt roligt.«

Pusher Street var i sidste uge lukket af christianitterne selv i tre dage, inden gaden blev åbnet igen.

»Vi har et godt samarbejde med de gode christianitter. Der er en fin, fælles forståelse. Det er mere forståelsen og sameksistensen med Pusher Street, der kan have en mangel,« siger Lars Ole-Karlsen.

Det var christianitterne selv, der havde taget beslutningen om den midlertidige lukning som en reaktion på, at "volden og den dårlige stemning var taget til", lød det.

I den forbindelse har Københavns Politi optrappet indsatsen i området med daglige rydninger og hyppige patruljeringer.

»Vi forsætter patruljeringen og indsatsen på Christiania og Pusher Street, og der vil også være synligt politi til at håndtere eventuelle narkohandlere i dag, i morgen og fremadrettet,« siger Lars Ole-Karlsen.

/ritzau/

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.