Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Politiet: Mor lod mænd voldtage datter på Ærø-færgen

Tidligere er pigens mor og stedfar blevet idømt henholdsvis otte og syv års fængsel for seksuelle overgreb.

ARKIVFOTO 2012.  Den 55 meter lange pensionerede Ærøfærge.
ARKIVFOTO 2012.  Den 55 meter lange pensionerede Ærøfærge.

Aalborg: En mor lod ifølge politiet flere forskellige ukendte mænd voldtage sin datter på Ærø-færgen.

Voldtægterne skal have fundet sted fra 2011 til 2014, og moren er blevet tiltalt for at have medvirket til overgrebene. Det oplyser Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Desuden er en 51-årig mand tiltalt for at have voldtaget pigen to gange på en færge til Norge og Sverige. De to voldtægter skal have fundet sted mellem 2012 og 2014, da pigen var mellem syv og ni år gammel.

Sagen skal for Retten i Hjørring i april. Tiltalen kommer, efter at pigens mor og stedfar er blevet idømt henholdsvis otte og syv års fængsel for grove seksuelle overgreb mod pigen.

Den 53-årige stedfar blev dømt for mindst tre voldtægter af pigen, mens moren blev dømt for at medvirke til voldtægterne.

Desuden fik flere ukendte mænd lov til at begå overgreb mod pigen. Moren blev også dømt for at have ladet en ukendt mand have samleje med en anden datter.

Overgrebene stoppede, da pigen blev tvangsfjernet, fordi myndighederne mente, at hjemmet var præget af en usund alkoholkultur. Det var pigen selv, der fortalte om overgrebene til sin plejemor.

Både moren og stedfaren nægtede sig skyldige, men blev dømt i både byretten og landsretten.

/ritzau/

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.