Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Politiet mødt med sten på Christiania

Sælgere og vagter smed sten og flasker efter politiet, da hashlager blev ryddet i området omkring Pusherstreet.

Politiet under en tidligere razzia på fristaden
Politiet under en tidligere razzia på fristaden

Københavns Politi blev mødt med sten og flasker, da betjente onsdag undersøgte et muligt hashlager i den nordlige del af fristaden Christiania i København. Fem personer blev anholdt, herunder en 38-årig mand, som bliver fremstillet i grundlovsforhør torsdag, sigtet for overtrædelse af straffelovens § 191, stk. 1, 1. pkt., der handler om videresalg eller overdragelse af euforiserende stoffer.

Den anholdte bliver sigtet for at have været i besiddelse af 15 kilo hash, 15,6 kilo skunk, 1,6 kilo pot, 4371 joints, 90 gram ICE THC (super hash), 224 gram hashmix, 9 gram hasholie og 105 hashkager, oplyser politiet.

Desuden blev der beslaglagt 8000 kroner, en kniv og en totenschlæger under aktionen.

- Mens politiet blev angrebet af sten og flasker, lykkedes det én af de fem anholdte at vriste sig fri og undslippe. Vi kender ham, så hvis ikke han selv melder sig, kan han forvente et snarligt besøg af os, når vi finder en passende anledning til at samle ham op, siger politikommissær hos Københavns Politi Steffen Thaaning Steffensen.

Kommissæren understreger, at det kun er sælgerne, deres vagter og såkaldte »venner«, der optræder voldeligt, når politiet opererer i og omkring Pusherstreet. Politiet oplever ingen problemer med de almindelige beboere på Christiania.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.