Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Politiet ledte forgæves efter gevær i Hvidovre

Anmeldelse om en muligvis bevæbnet mand fik politiet til at rykke ud, men nu bliver mistænkt løsladt.

En kvinde ringede søndag aften til politiet og fortalte, at hun havde set en mand bevæbnet med et gevær gå rundt i Hvidovre. Politiet rykkede talstærkt ud, men våbnet var ikke lige til at finde. Arkivfoto Free/Colourbox
En kvinde ringede søndag aften til politiet og fortalte, at hun havde set en mand bevæbnet med et gevær gå rundt i Hvidovre. Politiet rykkede talstærkt ud, men våbnet var ikke lige til at finde. Arkivfoto Free/Colourbox

København. En 46-årig mand fra Hvidovre, som søndag blev anholdt på en mistanke om, at han var i besiddelse af et våben, vil snart være hjemme igen.

- Han vil blive løsladt, siger Lars Guldborg, vagtchef ved Københavns Vestegns Politi, ved 1-tiden natten til mandag.

En flere timer lang eftersøgning efter et våben, som to vidner uafhængigt af hinanden mente at have set manden gå rundt med, er afsluttet.

- Vi er færdige i Hvidovre. Ingen våben fundet, skrev politiet på Twitter kort før midnat.

Manden har afvist vidnernes oplysninger om, at han skulle have båret rundt på et våben.

Adspurgt oplyser vagtchef Lars Guldborg, at manden ikke er medlem af en skytteforening, og han har heller ikke jagttegn og en tilhørende våbentilladelse til for eksempel en riffel eller et haglgevær.

Det var søndag omkring klokken 19.30, at en kvinde ringede til politiet og fortalte, at hun havde set en mand med noget, som hun opfattede som et gevær.

Manden forsvandt ind i en opgang, har kvinden fortalt.

Politiet rykkede talstærkt ud og havde omkring 15 betjente på stedet. Manden blev uden dramatik anholdt i sin lejlighed på Gurrevej i Hvidovre.

Opgangen blev afspærret i flere timer i forbindelse med efterforskningen.

Politiet ledte i opgangen og i mandens lejlighed.

- Vi roder i alle de gemmer, vi kan komme til. Hvis der er noget, skal vi jo helst finde det, oplyste Brian Holm søndag aften.

Den 46-årige mand er ikke kendt af politiet i forvejen.

/ritzau/

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.