Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Politiet jagter gerningsmænd: Teenager stukket ned på åben gade i København

Politiet var torsdag aften talstærkt til stede på Nørrebrogade i København efter et alvorligt knivstikkeri.

Det oplyser vagtchef ved Københavns Politi, Henrik Stormer, til BT:

»Det er en gruppe på 5-6 unge, der kommer i uoverensstemmelse med en anden ung mand. Han bliver så ramt af mindst ét knivstik, og så løber gruppen,« siger han.

Den knivstukkede mand ligger lige nu på traumecenter, men Københavns Politi ville ikke tidligere komme nærmere ind på offerets tilstand.

Omkring klokken 23.55 torsdag aften bekræftede Københavns Politi dog, at offeret er uden for livsfare.

Københavns Politi fortæller, at både offeret og gerningsmændene er omkring 15-17 år gamle, og at det endnu er usikkert, hvorfor den unge dreng blev stukket ned.

BT har talt med et vidne, der befandt sig ved gerningsstedet umiddelbart efter knivstikkeriet. Han fortæller, at der var masser af politi, og at der også kørte politibiler med udrykning væk fra gerningsstedet.

Han gik selv ned til gerningsstedet, da han pludselig hørte sirener fra sin lejlighed:

»Vi gik ned, da vi hørte udrykning, og der talte vi med en person, som havde set en ung mand, der tog sig til maven og blødte. Derefter så han også nogle af gerningsmændene flygte på løbehjul,« fortæller vidnet.

Nedenfor kan du på et kort se, hvor knivstikkeriet fandt sted:

Knivstikkeriet fandt sted på Nørrebrogade, tæt på Griffenfeldtsgade.
Knivstikkeriet fandt sted på Nørrebrogade, tæt på Griffenfeldtsgade.

BT's mand på stedet forklarer, atder var omkring 15-20 politibetjente ved gerningsstedet. Flere af dem afsøgte området med hunde.

Han vurderer, at politiafspæringen var omkring 200-300 meter lang.

Knivstikkeriet fandt sted nær Griffenfeldtsgade på Nørrebrogade.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.