Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Politiet har fundet helten, der reddede pige på Hovedbanegården

Københavns Politi efterlyste en ung mand, der fredag reddede en 17-årig pige fra at tage sit eget liv på Københavns Hovedbanegård. Nu har manden meldt sig.

Københavns Politi efterlyste en ung mand, der reddede en ung pige fra at begå selvmord på Københavns Hovedbanegård.
Københavns Politi efterlyste en ung mand, der reddede en ung pige fra at begå selvmord på Københavns Hovedbanegård.

Fredag aften ved 18.45-tiden udspillede der sig et drama på Københavns Hovedbanegård, der kunne være endt tragisk, men mundede ud i en heltedåd.

Det skete, da en 17-årig pige valgte at springe ud foran et gennemkørende tog i et forsøg på at tage sit eget liv.

Heldigvis blev det ved forsøget.

En ung mand besluttede sig nemlig på helteagtig vis at hoppe ned på skinnerne efter pigen og trække hende væk. Kort inden toget kunne have ramt dem begge, slap de væk.

Da den unge helt, der beskrives af politiet som en 20-30-årig mand af etnisk dansk oprindelse, iført en mørk hue, grøn jakke samt en rygsæk, havde udført sin heltegerning, forsvandt han.

Det ærgrede Københavns Politi, der gerne ville rose redningsmanden og sikre sig, at han ikke selv var kommet til skade fysisk eller psykisk. Derfor efterlyste politiet ham via en pressemeddelelse.

»Manden er uden tvivl en helt, som fortjener stor ros. Han har desuden været udsat for en meget voldsom oplevelse, så vi vil gerne sikre os, at han er ok,« sagde politiassistent Jesper Sørensen fra Københavns Politi.

Senere tirsdag har Københavns Politi bekræftet overfor Berlingske, at manden nu har henvendt sig. Og Jesper Sørensen kan fortælle en smule mere om heltegerningen:

»Manden reagerer, idet han observerer, at der kommer et tog ind på perronen. Han hiver hende væk fra sporet over på en lille mellemperron. Toget stopper ca. 5 meter fra, hvor pigen stod. Da han hopper ned, er toget ca. 30 meter fra dem.«

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.

  • Business
  • Politiko
  • Nationalt
  • Globalt
  • Debat
  • Kultur
  • Livsstil
  • AOK
  • Shop
  • E-avis