Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Politiet har fået 70 opkald i sexsag fra Fyn

Politiet har bedt offentligheden om hjælp i forbindelse med overgrebet mod en 11-årig pige, og det er der kommet.

Fyns Politi leder med lys og lygte efter den mand, der fredag klokken 14.20 samlede en 11-årig pige op på Brunsvej i Vester Skerninge og forgreb sig på hende fem minutter senere.

Efter overgrebet bad politiet offentligheden om hjælp, og det har 70 borgere reageret på blandt andet med mistanke til en enkelt konkret person.

- Der er rigtig mange, som har kontaktet os, og vi har dagen igennem arbejdet på at efterprøve de mange tip, vi har fået. Blandt andet et anonymt tip om en navngiven person, som viste sig ikke at have relevans for sagen, fortæller vicepolitiinspektør Henrik Justesen i en pressemeddelelse.

Flere af henvendelserne går på, at borgere har set den bordeauxrøde bil, som gerningsmanden kørte i. Henvendelser som politiet kan bruge til at kortlægge gerningsmandens færden op til forbrydelsen.

Fra den 11-årig pige ved politiet, at den sidste del af køreturen inden overgrebet foregik på mark- eller skovvej.

- Pigen har også forklaret os, at manden nærmest var høflig over for hende efter sin ugerning. Han hjalp hende tøjet på og bandt hendes sko. Bagefter satte manden hende af ved Sømarksvej tæt på krydset Balvej/Ravnegårdsvej i Vester Skerninge, siger Henrik Justesen.

Politiet leder efter en mand på 45-50 år, der er 175-180 cm høj, lys i huden, almindelig til kraftig af bygning, iført sort jakke, muligvis en arbejdsjakke, lyseblå cowboybukser med bælte, sort hue og mørk halsedisse som dækkede underansigtet. Manden talte dansk. Han kørte i en ældre bordeauxrød personbil af ukendt mærke.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.