Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Politiet er tavs i mystisk sag om savnet kvinde

Politiet har brug for arbejdsro og vil derfor ikke bidrage med yderligere oplysninger i mystisk sag.

Politiet har brug for arbejdsro og vil derfor ikke bidrage med yderligere oplysninger i mystisk sag.
Politiet har brug for arbejdsro og vil derfor ikke bidrage med yderligere oplysninger i mystisk sag.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har siden torsdag efterforsket en 34-årig kvindes forsvinden.

Politiet ønsker på nuværende tidspunkt hverken at be- eller afkræfte, hvorvidt der er tale om Bettina Olsen fra Borre på det østlige Møn, oplyser politiets vagtchef.

Bettina Olsens pårørende har efterlyst kvinden offentligt via facebooksiden Forsvundne Personer.

Kvinden, der er centrum i politiets efterforskning, har været savnet siden 13. november, og hun har hverken givet livstegn fra sig via telefon eller sociale medier.

Politiet vil på nuværende tidspunkt ikke oplyse yderligere om sagen, men oplyser i en pressemeddelelse, at man arbejder ud fra flere teorier.

Politiet påberåber sig et behov for "efterforskningsmæssig arbejdsro" som begrundelse for ikke at komme med yderligere oplysninger på nuværende tidspunkt.

Ifølge efterlysningen på Facebook er Bettina Olsen sidst set for en uge siden, søndag klokken 12.30, hvor hun blev set køre mod Borre.

Hun beskrives som 160 centimeter høj, temmelig tynd, hår til skuldrende, der er farvet rødt.

Søndag i sidste uge var den 12. november, og dermed er der altså på det punkt en mindre uoverensstemmelse med de oplysninger, som fremgår af politiets pressemeddelelse.

Ifølge Ritzaus oplysninger skulle den dog være god nok. Det er netop Bettina Olsens forsvinden, som politiet efterforsker.

/ritzau/

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.