Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Politiet efterforsker et skyderi i Husum

En ung mand er ramt overfladisk i et skyderi i Husum nordvest for København. Politiet er massivt til stede.

En ung mand er ramt overfladisk i et skyderi i Husum nordvest for København. Politiet er massivt til stede.
En ung mand er ramt overfladisk i et skyderi i Husum nordvest for København. Politiet er massivt til stede.

Københavns Politi efterforsker en skudepisode i Husum nordvest for København. Episoden er blevet anmeldt klokken 00.06 natten til tirsdag.

»En ung mand er ramt overfladisk,« meddeler vagtchef ved Københavns Politi Henrik Stormer.

Skyderiet skete omkring Voldparken Skole i Husum, hvor fire unge mennesker befandt sig på en bænk omkring midnat. Herfra er de sandsynligvis blevet beskudt fra et sted oppe på voldene.

Politiet var efterfølgende massivt til stede i området.

Kort før klokken seks tirsdag morgen er der endnu ikke foretaget anholdelser i sagen. Politiet ønsker ikke at komme med yderligere kommentarer i sagen.

Skyderiet i Husum følger efter en række af andre skudepisoder i hovedstadsområdet.

Senest lørdag hvor der var meldinger om et skud ved Kobbelvænget i Husum. Ligeledes blev der torsdag rapporteret om skudepisoder både i Albertslund og Rødovre.

På baggrund af de to skudepisoder torsdag besluttede Københavns Vestegns Politi fredag at indføre visitationszoner i dele af de to københavnerforstæder.

Samtidig indførte Københavns Politi visitationszone i den del af Husum, der støder op til Rødovre. Og det var netop inden for denne zone, at skyderiet på Kobbelvænget lørdag aften fandt sted.

Visitationszonerne i Albertslund og Rødovre gælder foreløbig frem til 6. juli, mens slutdatoen i Husum er 22. juni. Beslutningen betyder, at politiet i perioden i de pågældende zoner kan undersøge personers tøj, tasker og køretøjer.

/ritzau/

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.