Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Politiet anholder ti personer i sag om mørkelagt overfald

Ved en større aktion har politiet anholdt ti personer i en sag om et groft overfald. Seks er løsladt igen.

Onsdag foretog politiet en større aktion i Haslev på Sydsjælland efter et groft overfald i sidste uge. Vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen vil dog ikke fortælle nærmere om overfaldet, eller hvem det gik ud over. Free/Colourbox/arkiv
Onsdag foretog politiet en større aktion i Haslev på Sydsjælland efter et groft overfald i sidste uge. Vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen vil dog ikke fortælle nærmere om overfaldet, eller hvem det gik ud over. Free/Colourbox/arkiv

Onsdag morgen rykkede betjente fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi ud til Haslev med et større antal betjente, efterforskere og hunde i forbindelse med en sag om et groft overfald.

Det oplyser politiet i en pressemeddelelse.

»Fire adresser i byen er blevet ransaget, og ti personer blev anholdt. Seks af dem er dog løsladt igen. Det hele er forløbet stille og roligt. De personer, der var til stede på adresserne, har vi afhørt og enten løsladt igen eller sigtet.«

»Nu arbejder vi videre og ser, hvad det hele fører til, men jeg er meget tilfreds med resultatet af dagens aktion. Overfaldet i sidste uge var meget groft, så det var vigtigt for os at slå ned hurtigt og kontant,« udtaler vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen i pressemeddelelsen.

De fire, der ikke er løsladt, vil torsdag morgen blive fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Næstved, sigtet for grov vold og drabsforsøg. De er i alderen 22-28 år og er alle kendt af politiet i forvejen.

Søren Ravn-Nielsen vil onsdag eftermiddag ikke fortælle noget om offeret eller om overfaldet i øvrigt.

»Vi arbejder stadig på at klarlægge omstændighederne. Men det er klart, at der er tale om en sag af en vis alvorlig karakter, når vi reagerer, som vi gør,« siger han.

Han forventer, at torsdagens grundlovsforhør vil blive holdt for lukkede døre.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.