Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Politiet afblæser aktion foran Tivoli: Intet mistænkeligt i efterladt kuffert

Københavns Politi rykkede torsdag ud til Tivoli i København, hvor en mistænkelig kuffert var efterladt. Gæster på restauranterne i forlystelsesparken blev i den forbindelse bedt om at forlade stedet. Kuffertens indhold var dog ganske ufarligt.

En mistænkelig taske er blevet efterladt foran hovedindgangen til Tivoli, der nu er afspærret indtil tasken er undersøgt. Politiet er på stedet.
En mistænkelig taske er blevet efterladt foran hovedindgangen til Tivoli, der nu er afspærret indtil tasken er undersøgt. Politiet er på stedet.

En mistænkelig kuffert blev torsdag efterladt ved hovedindgangen til Tivoli i København, og politiet afspærrede efterfølgende området og satte bomberyddere ind på stedet.

Det viser sig dog nu, at der intet mistænkeligt var i den efterladte kuffert, oplyser Københavns Politi på Twitter.

Politiet har derfor torsdag eftermiddag igen ophævet afspærringerne ved forlystelsesparkens indgang.

Kufferten blev fundet foran hovedindgangen til Tivoli klokken 14.15 torsdag, og et område foran indgangen ud mod Vesterbrogade og Scala blev kort efter afspærret, fortalte politikommissær hos Københavns Politi Lars Krabbe tidligere på dagen til Berlingske.

Gæster på nogle af restauranterne i forlystelsesparken blev i den forbindelse bedt om at forlade deres borde, og blev angiveligt samlet på plænen midt i Tivoli, der også bruges til fredagskoncerter.

Gæst: Fik at vide, det var en bombetrussel

En af de gæster var Marianne Broadbery, som til Ritzau fortalte, at gæsterne på restaurant Grøften fik at vide, at der var tale om en bombetrussel.

»Vi sad i Grøften og spiste, da vi fik at vide, at vi skulle forlade stedet. Vi spurgte, om det var på grund af en bombetrussel og fik at vide, at det var tilfældet,« fortalte hun til nyhedsbureauet.

Også hos Dansk Industri, der holder til i en stor glasbygning ved siden af Tivolis hovedindgang, blev medarbejderne bedt om at tage deres forholdsregler. Her blev de ansatte med kontorer ud mod Vesterbrogade bedt om at søge over i den anden ende af bygningen, indtil politiet fik overblik over situationen.

Afspærring skaber trafikkaos

Københavns Politi har ikke ønsket at forholde sig til, hvorvidt der har været tale om en bombetrussel.

Afspærringen har de seneste timer skabt en del trafikale udfordringer på Vesterbrogade og omkring Rådhuspladsen i det indre København, og også efter afspærringen er ophævet, er der fortsat kødannelser flere steder.

Politiet står dog klar til at omdirrigere trafikken, lyder det via Twitter.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.