Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Politiet afblæser advarsel om giftig røg i Hjørring

To personer er blevet indlagt efter en brand i en malerkabine i den nordjyske by Hjørring. Brandvæsenet har mandag aften slukket branden, og politiet oplyser, at der ikke længere er farlig røg.

To personer er kørt til sygehuset til observation for røgforgiftning, men ellers kan borgere i Hjørring mandag aften ånde lettet op - røgen fra en brand i en malerkabine ved et autoværksted på Frederikshavnsvej er ikke længere farlig, oplyser Nordjyllands Politi.

»Klokken 17.45 modtager vi en anmeldelse om en brand i en malerkabine. Kort tid efter har vi patruljer fremme, der kan fortælle, at røgen er meget kraftig og sort, og umiddelbart efter dukker indsatslederen fra Brand og Redning op og konstaterer, at røgen er giftig, da malerkabinen indeholder en masse kemikalier,« fortæller vagtchef Per Jørgensen.

Politiet udsendte derfor en advarsel om, at folk skulle holde sig indendøre i et område sydøst derfra.

»Cirka halvanden time efter har vi fået branden under kontrol. Det betyder, at røgen ikke længere er farlig. Vi har fået indrapporteret to tilskadekomne, der er kørt til sygehuset i Vendsyssel, da de har indåndet noget af røgen. Deres tilstand er stabil,« siger Per Jørgensen.

Politiet har fortsat afspærret området omkring selve branden, hvor brandvæsenet fortsat efterslukker branden, så man er sikker på, den ikke blusser op igen. Desuden er dagligvarebutikken SuperBest og et fitnesscenter nær autoværkstedet fortsat lukket.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.