Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Politiet advarer om meget glatte veje: Fire uheld i løbet af aftenen

Flere politikredse i Jylland melder om meget glat vejr mandag aften, skriver bt.dk.

Nordjyllands Politi melder om tre færdselsuheld til aften. Alle skyldes glatføre og er soloulykker, hvor ingen er svært tilskadekomne.

To af uheldene er sket næsten samme sted på Hobrovej ved Gravlev tæt på Støvring. Først var der en bil, der gled ud til siden og endte på taget, og umiddelbart efter kom der en anden bil, som også er skredet ud. Men bilerne er ikke kørt ind i hinanden.

Det tredje uheld skete på Gunderupvej mellem Ranum og Farsø - en soloulykke, hvor bilen endte i grøften, men stadig kun lettere personskade.

Også Midt- og Vestjyllands Politi har haft et glatføreuheld nær Erslev på Mors. En 18-årig kvinde mistede herredømmet over bilen, som skred ad vejen og endte i et læhegn i rabatten. Med sig i bilen havde hun en 12-årig passager, som blev kørt på sygehuset, fordi hun klagede over smerter. Men ifølge vagtchefen er hun ikke kommet alvorligt til skade.

BNB

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.