Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Politichef om mystisk forsvinden: Vi kan ikke lide, der er gået et døgn mere

Jørgen Kragh (t.v.) og Kirsten Kragh (t.h.) er tirsdag blevet fundet dræbt i deres bil.  Sønnen Lars Kragh (i midten) er sigtet for mordet.
Jørgen Kragh (t.v.) og Kirsten Kragh (t.h.) er tirsdag blevet fundet dræbt i deres bil.  Sønnen Lars Kragh (i midten) er sigtet for mordet.

Hverken forældreparret Kirsten og Jørgen Kragh eller deres søn Lars Kragh er dukket op, siden politiet efterlyste dem lørdag.

Pårørende har alarmeret politiet, fordi de ikke kunne få fat på familiemedlemmerne, som de ellers er i daglig kontakt med. Politiet fortæller over for eb.dk, at man ikke har en klar teori om, hvad deres forsvinden skyldes, og om der er begået en forbrydelse.

»Men det er klart, at vi har det da sådan, at vi kan ikke lide, at der er gået endnu et døgn,« siger politiinspektør Jan Andersen fra Østjyllands Politi til eb.dk.

Politiet har sendt billeder ud af 69-årige  Kirsten Kragh og 74-årige Jørgen Kragh fra Låsby samt parrets søn, 42-årige Lars Kragh, der bor i Uggelhuse ved Assentoft. Også forældreparrets bil, en koksgrå VW Golf med reg. nr. BG 20 671, som er blevet set i Limfjordstunnellen i Nordjylland lørdag omkring klokken 10, men ifølge politiet har det ikke været muligt at sige noget om, hvem der befandt sig i bilen.

Samtidig har efterlysningen heller ikke kastet nogle brugbare tip af sig, fortæller politichefen søndag morgen.

»Der er ikke noget nyt desværre. Det er ganske få henvendelser, vi har fået, som vi skal have løbet op i dag,« siger Jan Andersen til eb.dk, der fortæller, at det blandt andet er henvendelser fra personer, der synes, de har set nogen, der ligner de efterlyste.

Politiet fortæller, at man allerede har afsøgt familiens adresse med hunde og også undersøgt deres kreditkort- og teleoplysninger.

Jan Andersen opfordrer derfor offentligheden til at kontakte politiet, hvis man ser de efterlyste eller bilen.

Østjyllands Politi kan nås på telefon 8731 1448 - eller til nærmeste politi på telefon 114.

 

Kirsten og Jørgen Kragh er henholdsvis 69 og 74 år og kommer fra Låsby. De er forældre til Lars Kragh på 42 år, der bor i Uggelhuse ved Assentoft.

Desuden efterlyses forældrenes koksgrå VW Golf med reg. nr. BG 20 671. Politiet har oplysninger om, at bilen er set ca. kl. 10.00 i dag i Nordjylland (se billede nederst på siden).

De tre personer efterlyses, da deres pårørende er bekymrede for dem.

Oplysninger i sagen kan gives til Østjyllands Politi på telefon 8731 1448 - eller til nærmeste politi på telefon 114.

 

 

 

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.